Boltund

Boltund is een Elektrisch en Elektrisch type Pokemon. Boltund behoort tot de soort van Dog Pokémon (Dog Pokémon). De mon is 1.0 meter lang. In lbs 3′03″. Het weegt 34.0 kg (75.0). De vaardigheden zijn Sterke Jaw (Strong Jaw) en Concurrerende (Verborgen) (Competitive (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Snelheid EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Snel (Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Boltund ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 69, aanval 90, verdediging 60, speciale aanval 90, speciale verdediging 60, Snelheid 121. Opgeteld zijn de stats 490. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 744 totale kracht (TK) kan behalen.

Boltund Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Boltund.

Boltund Boltund

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.