Blipbug

Blipbug is een Insect en Insect type Pokemon. Blipbug behoort tot de soort van Larve Pokémon (Larva Pokémon). De mon is 0.4 meter lang. In lbs 1′04″. Het weegt 8.0 kg (17.6).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Insect (Bug).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Blipbug ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 25, aanval 20, verdediging 20, speciale aanval 25, speciale verdediging 45, Snelheid 45. Opgeteld zijn de stats 180. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 825 totale kracht (TK) kan behalen.

Blipbug Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Blipbug.

Blipbug Blipbug

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.