Blaziken

Blaziken is een Vuur en Vecht type Pokemon. Blaziken behoort tot de soort van Blaze Pokémon (Blaze Pokémon). De mon is 1.9 meter lang. In lbs 6′03″. Het weegt 52.0 kg (114.6). De vaardigheden zijn Blaze (Blaze) en Speed ​​Boost (Verborgen) (Speed Boost (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 239. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Blaziken ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 80, aanval 120, verdediging 70, speciale aanval 110, speciale verdediging 70, Snelheid 80. Opgeteld zijn de stats 530. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 720 totale kracht (TK) kan behalen.

Blaziken Wijzigingen

In generatie drie en vier heeft de Pokemon Blaziken een base experience yield van 209.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Blaziken.

Blaziken Blaziken

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.