Bergmite

Bergmite is een Ijs en Ijs type Pokemon. Bergmite behoort tot de soort van Ice Chunk Pokémon (Ice Chunk Pokémon). De mon is 1.0 meter lang. In lbs 3′03″. Het weegt 99.5 kg (219.4).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Verdediging EV punten. De vangkans is 190 (24.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 61. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Mineraal, Monster (Mineral, Monster).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Bergmite ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 55, aanval 69, verdediging 85, speciale aanval 32, speciale verdediging 35, Snelheid 28. Opgeteld zijn de stats 304. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 771 totale kracht (TK) kan behalen.

Bergmite Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Bergmite.

Bergmite Bergmite

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.