Bellsprout

Bellsprout is een Gras en Gif type Pokemon. Bellsprout behoort tot de soort van Flower Pokémon (Flower Pokémon). De mon is 0.7 meter lang. In lbs 2′04″. Het weegt 4.0 kg (8.8). De vaardigheden zijn Chlorofyl (Chlorophyll) en Gulzigheid (Verborgen) (Gluttony (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 60. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Gras (Grass).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Bellsprout ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 50, aanval 75, verdediging 35, speciale aanval 70, speciale verdediging 30, Snelheid 40. Opgeteld zijn de stats 300. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 779 totale kracht (TK) kan behalen.

Bellsprout Wijzigingen

In de 1e generatie heeft Bellsprout een base speciale stat van 70. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Bellsprout een base experience yield van 84.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Bellsprout.

Bellsprout Bellsprout

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.