Beldum

Beldum is een Staal en Psychisch type Pokemon. Beldum behoort tot de soort van Iron Ball Pokémon (Iron Ball Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 95.2 kg (209.9). De vaardigheden zijn Duidelijke Body (Clear Body) en Light Metal (Verborgen) (Light Metal (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Verdediging EV punten. De vangkans is 3 (0.4% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 35 (lower than normal) en de base ervaring is 60. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Mineraal (Mineral).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Beldum ei uit te laten komen is 40 (10,024–10,280 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 40, aanval 55, verdediging 80, speciale aanval 35, speciale verdediging 60, Snelheid 30. Opgeteld zijn de stats 300. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 800 totale kracht (TK) kan behalen.

Beldum Wijzigingen

In generatie drie en vier heeft de Pokemon Beldum een base experience yield van 103.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Beldum.

Beldum Beldum

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.