Beheeyem

Beheeyem is een Psychisch en Psychisch type Pokemon. Beheeyem behoort tot de soort van Cerebrale Pokémon (Cerebral Pokémon). De mon is 1.0 meter lang. In lbs 3′03″. Het weegt 34.5 kg (76.1).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 90 (11.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 170. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Mensachtig (Human-Like).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Beheeyem ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 75, aanval 75, verdediging 75, speciale aanval 125, speciale verdediging 95, Snelheid 40. Opgeteld zijn de stats 485. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 737 totale kracht (TK) kan behalen.

Beheeyem Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Beheeyem.

Beheeyem Beheeyem

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.