Beedrill

Beedrill is een Insect en Gif type Pokemon. Beedrill behoort tot de soort van Poison Bee Pokémon (Poison Bee Pokémon). De mon is 1.0 meter lang. In lbs 3′03″. Het weegt 29.5 kg (65.0). De vaardigheden zijn Swarm (Swarm) en Sniper (Verborgen) (Sniper (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Aanval, 1 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 178. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Insect (Bug).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Beedrill ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 65, aanval 90, verdediging 40, speciale aanval 45, speciale verdediging 80, Snelheid 75. Opgeteld zijn de stats 395. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 750 totale kracht (TK) kan behalen.

Beedrill Wijzigingen

In de 1e generatie heeft Beedrill een base speciale stat van 45. In de eerste vijf generaties heeft de Pokemon Beedrill een base Attack van 80. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Beedrill een base experience yield van 159. In de 5e generatie heeft Beedrill een base experience yield van 173.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Beedrill.

Beedrill Beedrill

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.