Beautifly

Beautifly is een Insect en Vlieg type Pokemon. Beautifly behoort tot de soort van Butterfly Pokémon (Butterfly Pokémon). De mon is 1.0 meter lang. In lbs 3′03″. Het weegt 28.4 kg (62.6). De vaardigheden zijn Swarm (Swarm) en Rivaliteit (Verborgen) (Rivalry (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 178. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Insect (Bug).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Beautifly ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 60, aanval 70, verdediging 50, speciale aanval 100, speciale verdediging 50, Snelheid 65. Opgeteld zijn de stats 395. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 760 totale kracht (TK) kan behalen.

Beautifly Wijzigingen

In generatie drie, vier en vijf heeft de Pokemon Beautifly een base speciale Attack van 90. In generatie drie en vier heeft de Pokemon Beautifly een base experience yield van 161. In de 5e generatie heeft Beautifly een base experience yield van 173.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Beautifly.

Beautifly Beautifly

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.