Beartic

Beartic is een Ijs en Ijs type Pokemon. Beartic behoort tot de soort van Invriezen Pokémon (Freezing Pokémon). De mon is 2.6 meter lang. In lbs 8′06″. Het weegt 260.0 kg (573.2).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Aanval EV punten. De vangkans is 60 (7.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 177. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Beartic ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 95, aanval 130, verdediging 80, speciale aanval 70, speciale verdediging 80, Snelheid 50. Opgeteld zijn de stats 505. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 696 totale kracht (TK) kan behalen.

Beartic Wijzigingen

In generatie vijf en zes heeft de Pokemon Beartic does not have the Slush Rush ability. In generatie vijf en zes heeft de Pokemon Beartic een base Attack van 110. In generatie vijf en zes heeft de Pokemon Beartic een base experience yield van 170.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Beartic.

Beartic Beartic

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.