Bayleef

Bayleef is een Gras en Gras type Pokemon. Bayleef behoort tot de soort van Leaf Pokémon (Leaf Pokémon). De mon is 1.2 meter lang. In lbs 3′11″. Het weegt 15.8 kg (34.8). De vaardigheden zijn Overwoekeren (Overgrow) en Leaf Guard (Verborgen) (Leaf Guard (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Verdediging, 1 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 142. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Gras, Monster (Grass, Monster).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Bayleef ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 60, aanval 62, verdediging 80, speciale aanval 63, speciale verdediging 80, Snelheid 60. Opgeteld zijn de stats 405. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 754 totale kracht (TK) kan behalen.

Bayleef Wijzigingen

In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Bayleef een base experience yield van 141.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Bayleef.

Bayleef Bayleef

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.