Basculin

Basculin is een Water en Water type Pokemon. Basculin behoort tot de soort van Vijandige Pokémon (Hostile Pokémon). De mon is 1.0 meter lang. In lbs 3′03″. Het weegt 18.0 kg (39.7).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Snelheid EV punten. De vangkans is 25 (3.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 161. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Water 2 (Water 2).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Basculin ei uit te laten komen is 40 (10,024–10,280 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 70, aanval 92, verdediging 65, speciale aanval 80, speciale verdediging 55, Snelheid 98. Opgeteld zijn de stats 460. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 738 totale kracht (TK) kan behalen.

Basculin Wijzigingen

In Pokémon Black & White, Basculin (Blue-Striped Form) has the Reckless ability.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Basculin.

Basculin Basculin

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.