Barraskewda

Barraskewda is een Water en Water type Pokemon. Barraskewda behoort tot de soort van Spies Pokémon (Skewer Pokémon). De mon is 1.3 meter lang. In lbs 4′03″. Het weegt 30.0 kg (66.1). De vaardigheden zijn Swift Swim (Swift Swim) en Propeller Tail (Verborgen) (Propeller Tail (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Snelheid EV punten. De vangkans is 60 (7.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Water 2 (Water 2).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Barraskewda ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 61, aanval 123, verdediging 60, speciale aanval 60, speciale verdediging 50, Snelheid 136. Opgeteld zijn de stats 490. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 765 totale kracht (TK) kan behalen.

Barraskewda Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Barraskewda.

Barraskewda Barraskewda

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.