Barboach

Barboach is een Water en Grond type Pokemon. Barboach behoort tot de soort van Whiskers Pokémon (Whiskers Pokémon). De mon is 0.4 meter lang. In lbs 1′04″. Het weegt 1.9 kg (4.2).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Leven EV punten. De vangkans is 190 (24.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 58. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Water 2 (Water 2).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Barboach ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 50, aanval 48, verdediging 43, speciale aanval 46, speciale verdediging 41, Snelheid 60. Opgeteld zijn de stats 288. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 773 totale kracht (TK) kan behalen.

Barboach Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Barboach does not have the Anticipation ability. In generatie drie en vier heeft de Pokemon Barboach een base experience yield van 92.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Barboach.

Barboach Barboach

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.