Banette

Banette is een Spook en Spook type Pokemon. Banette behoort tot de soort van Marionette Pokémon (Marionette Pokémon). De mon is 1.1 meter lang. In lbs 3′07″. Het weegt 12.5 kg (27.6).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 35 (lower than normal) en de base ervaring is 159. Het groeit Snel (Fast) en behoort tot de egg groups Amorf (Amorphous).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Banette ei uit te laten komen is 25 (6,169–6,425 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 64, aanval 115, verdediging 65, speciale aanval 83, speciale verdediging 63, Snelheid 65. Opgeteld zijn de stats 455. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 752 totale kracht (TK) kan behalen.

Banette Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Banette does not have the Frisk ability. In generatie drie en vier heeft de Pokemon Banette een base experience yield van 179.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Banette.

Banette Banette

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.