Baltoy

Baltoy is een Grond en Psychisch type Pokemon. Baltoy behoort tot de soort van Clay Doll Pokémon (Clay Doll Pokémon). De mon is 0.5 meter lang. In lbs 1′08″. Het weegt 21.5 kg (47.4). De vaardigheid van de mon is Levitate (Levitate).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 60. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Mineraal (Mineral).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Baltoy ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 40, aanval 40, verdediging 55, speciale aanval 40, speciale verdediging 70, Snelheid 55. Opgeteld zijn de stats 300. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 796 totale kracht (TK) kan behalen.

Baltoy Wijzigingen

In generatie drie en vier heeft de Pokemon Baltoy een base experience yield van 58.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Baltoy.

Baltoy Baltoy

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.