Bagon

Bagon is een Draak en Draak type Pokemon. Bagon behoort tot de soort van Rock Head Pokémon (Rock Head Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 42.1 kg (92.8). De vaardigheden zijn Rock Head (Rock Head) en Sheer Force (Verborgen) (Sheer Force (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 35 (lower than normal) en de base ervaring is 60. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Draak (Dragon).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Bagon ei uit te laten komen is 40 (10,024–10,280 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 45, aanval 75, verdediging 60, speciale aanval 40, speciale verdediging 30, Snelheid 50. Opgeteld zijn de stats 300. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 789 totale kracht (TK) kan behalen.

Bagon Wijzigingen

In generatie drie en vier heeft de Pokemon Bagon een base experience yield van 89.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Bagon.

Bagon Bagon

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.