Azurill

Azurill is een Normaal en Fee type Pokemon. Azurill behoort tot de soort van Polka Dot Pokémon (Polka Dot Pokémon). De mon is 0.2 meter lang. In lbs 0′08″. Het weegt 2.0 kg (4.4).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Leven EV punten. De vangkans is 150 (19.6% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 38. Het groeit Snel (Fast) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is 25% man en 75% vrouw. De egg cycle om een Azurill ei uit te laten komen is 10 (2,314–2,570 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 50, aanval 20, verdediging 40, speciale aanval 20, speciale verdediging 40, Snelheid 20. Opgeteld zijn de stats 190. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 774 totale kracht (TK) kan behalen.

Azurill Wijzigingen

In generatie drie, vier en vijf heeft de Pokemon Azurill is Normal type. In generatie drie en vier heeft de Pokemon Azurill een base experience yield van 33.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Azurill.

Azurill Azurill

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.