Azelf

Azelf is een Psychisch en Psychisch type Pokemon. Azelf behoort tot de soort van Wilskracht Pokémon (Willpower Pokémon). De mon is 0.3 meter lang. In lbs 1′00″. Het weegt 0.3 kg (0.7). De vaardigheid van de mon is Levitate (Levitate).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Aanval, 1 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 3 (0.4% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 140 (higher than normal) en de base ervaring is 261. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Azelf ei uit te laten komen is 80 (20,304–20,560 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 75, aanval 125, verdediging 70, speciale aanval 125, speciale verdediging 70, Snelheid 115. Opgeteld zijn de stats 580. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 731 totale kracht (TK) kan behalen.

Azelf Wijzigingen

In de 4e generatie heeft Azelf een base experience yield van 210.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Azelf.

Azelf Azelf

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.