Aurorus

Aurorus is een Steen en Ijs type Pokemon. Aurorus behoort tot de soort van Tundra Pokémon (Tundra Pokémon). De mon is 2.7 meter lang. In lbs 8′10″. Het weegt 225.0 kg (496.0). De vaardigheden zijn Koel (Refrigerate) en Sneeuw Warning (Verborgen) (Snow Warning (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Leven EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 104. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Monster (Monster).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Aurorus ei uit te laten komen is 30 (7,454–7,710 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 123, aanval 77, verdediging 72, speciale aanval 99, speciale verdediging 92, Snelheid 58. Opgeteld zijn de stats 521. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 632 totale kracht (TK) kan behalen.

Aurorus Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Aurorus.

Aurorus Aurorus

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.