Aromatisse

Aromatisse is een Fee en Fee type Pokemon. Aromatisse behoort tot de soort van Fragrance Pokémon (Fragrance Pokémon). De mon is 0.8 meter lang. In lbs 2′07″. Het weegt 15.5 kg (34.2). De vaardigheden zijn Healer (Healer) en Aroma Veil (Verborgen) (Aroma Veil (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Leven EV punten. De vangkans is 140 (18.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 162. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Fee (Fairy).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Aromatisse ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 101, aanval 72, verdediging 72, speciale aanval 99, speciale verdediging 89, Snelheid 29. Opgeteld zijn de stats 462. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 682 totale kracht (TK) kan behalen.

Aromatisse Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Aromatisse.

Aromatisse Aromatisse

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.