Ariados

Ariados is een Insect en Gif type Pokemon. Ariados behoort tot de soort van Long Leg Pokémon (Long Leg Pokémon). De mon is 1.1 meter lang. In lbs 3′07″. Het weegt 33.5 kg (73.9).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Aanval EV punten. De vangkans is 90 (11.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 140. Het groeit Snel (Fast) en behoort tot de egg groups Insect (Bug).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Ariados ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 70, aanval 90, verdediging 70, speciale aanval 60, speciale verdediging 70, Snelheid 40. Opgeteld zijn de stats 400. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 740 totale kracht (TK) kan behalen.

Ariados Wijzigingen

In generatie twee tot en met zes heeft de Pokemon Ariados een base speciale Defense van 60. In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Ariados een base experience yield van 134. In generatie vijf en zes heeft de Pokemon Ariados een base experience yield van 137.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Ariados.

Ariados Ariados

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.