Arctozolt

Arctozolt is een Elektrisch en Ijs type Pokemon. Arctozolt behoort tot de soort van Fossiele Pokémon (Fossil Pokémon). De mon is 2.3 meter lang. In lbs 7′07″. Het weegt 150.0 kg (330.7).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Arctozolt ei uit te laten komen is 35 (8,739–8,995 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 90, aanval 100, verdediging 90, speciale aanval 90, speciale verdediging 80, Snelheid 55. Opgeteld zijn de stats 505. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 699 totale kracht (TK) kan behalen.

Arctozolt Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Arctozolt.

Arctozolt Arctozolt

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.