Archen

Archen is een Steen en Vlieg type Pokemon. Archen behoort tot de soort van Eerste Bird Pokémon (First Bird Pokémon). De mon is 0.5 meter lang. In lbs 1′08″. Het weegt 9.5 kg (20.9). De vaardigheid van de mon is Defeatist (Defeatist).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 71. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Vliegend, Water 3 (Flying, Water 3).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Archen ei uit te laten komen is 30 (7,454–7,710 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 55, aanval 112, verdediging 45, speciale aanval 74, speciale verdediging 45, Snelheid 70. Opgeteld zijn de stats 401. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 773 totale kracht (TK) kan behalen.

Archen Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Archen.

Archen Archen

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.