Araquanid

Araquanid is een Water en Insect type Pokemon. Araquanid behoort tot de soort van Water Bubble Pokémon (Water Bubble Pokémon). De mon is 1.8 meter lang. In lbs 5′11″. Het weegt 82.0 kg (180.8). De vaardigheden zijn Water Bubble (Water Bubble) en Water Absorberen (Verborgen) (Water Absorb (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 100 (13.1% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 159. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Insect, Water 1 (Bug, Water 1).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Araquanid ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 68, aanval 70, verdediging 92, speciale aanval 50, speciale verdediging 132, Snelheid 42. Opgeteld zijn de stats 454. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 752 totale kracht (TK) kan behalen.

Araquanid Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Araquanid.

Araquanid Araquanid

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.