Applin

Applin is een Gras en Draak type Pokemon. Applin behoort tot de soort van Apple Core Pokémon (Apple Core Pokémon). De mon is 0.2 meter lang. In lbs 0′08″. Het weegt 0.5 kg (1.1).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Verdediging EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Grillig (Erratic) en behoort tot de egg groups Draak, Gras (Dragon, Grass).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Applin ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 40, aanval 40, verdediging 80, speciale aanval 40, speciale verdediging 40, Snelheid 20. Opgeteld zijn de stats 260. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 802 totale kracht (TK) kan behalen.

Applin Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Applin.

Applin Applin

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.