Appletun

Appletun is een Gras en Draak type Pokemon. Appletun behoort tot de soort van Apple Nectar Pokémon (Apple Nectar Pokémon). De mon is 0.4 meter lang. In lbs 1′04″. Het weegt 13.0 kg (28.7).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Leven EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Grillig (Erratic) en behoort tot de egg groups Draak, Gras (Dragon, Grass).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Appletun ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 110, aanval 85, verdediging 80, speciale aanval 100, speciale verdediging 80, Snelheid 30. Opgeteld zijn de stats 485. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 664 totale kracht (TK) kan behalen.

Appletun Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Appletun.

Appletun Appletun

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.