Anorith

Anorith is een Steen en Insect type Pokemon. Anorith behoort tot de soort van Oude Shrimp Pokémon (Old Shrimp Pokémon). De mon is 0.7 meter lang. In lbs 2′04″. Het weegt 12.5 kg (27.6). De vaardigheden zijn Battle Armor (Battle Armor) en Swift Swim (Verborgen) (Swift Swim (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 71. Het groeit Grillig (Erratic) en behoort tot de egg groups Water 3 (Water 3).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Anorith ei uit te laten komen is 30 (7,454–7,710 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 45, aanval 95, verdediging 50, speciale aanval 40, speciale verdediging 50, Snelheid 75. Opgeteld zijn de stats 355. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 791 totale kracht (TK) kan behalen.

Anorith Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Anorith een base experience yield van 119. In de 4e generatie heeft Anorith een base experience yield van 99.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Anorith.

Anorith Anorith

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.