Ampharos

Ampharos is een Elektrisch en Elektrisch type Pokemon. Ampharos behoort tot de soort van Light Pokémon (Light Pokémon). De mon is 1.4 meter lang. In lbs 4′07″. Het weegt 61.5 kg (135.6). De vaardigheden zijn Statische (Static) en Plus (Verborgen) (Plus (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 230. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Veld, Monster (Field, Monster).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Ampharos ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 90, aanval 75, verdediging 85, speciale aanval 115, speciale verdediging 90, Snelheid 55. Opgeteld zijn de stats 510. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 702 totale kracht (TK) kan behalen.

Ampharos Wijzigingen

In de generaties 2 tm 5 heeft de Pokemon Ampharos een base Defense van 75. In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Ampharos een base experience yield van 194. In de 5e generatie heeft Ampharos een base experience yield van 225.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Ampharos.

Ampharos Ampharos

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.