Amoonguss

Amoonguss is een Gras en Gif type Pokemon. Amoonguss behoort tot de soort van Mushroom Pokémon (Mushroom Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 10.5 kg (23.1). De vaardigheden zijn Effect Spore (Effect Spore) en Regenerator (Verborgen) (Regenerator (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Leven EV punten. De vangkans is 75 (9.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 162. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Gras (Grass).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Amoonguss ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 114, aanval 85, verdediging 70, speciale aanval 85, speciale verdediging 80, Snelheid 30. Opgeteld zijn de stats 464. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 653 totale kracht (TK) kan behalen.

Amoonguss Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Amoonguss.

Amoonguss Amoonguss

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.