Amaura

Amaura is een Steen en Ijs type Pokemon. Amaura behoort tot de soort van Tundra Pokémon (Tundra Pokémon). De mon is 1.3 meter lang. In lbs 4′03″. Het weegt 25.2 kg (55.6). De vaardigheden zijn Koel (Refrigerate) en Sneeuw Warning (Verborgen) (Snow Warning (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Leven EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 72. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Monster (Monster).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Amaura ei uit te laten komen is 30 (7,454–7,710 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 77, aanval 59, verdediging 50, speciale aanval 67, speciale verdediging 63, Snelheid 46. Opgeteld zijn de stats 362. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 720 totale kracht (TK) kan behalen.

Amaura Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Amaura.

Amaura Amaura

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.