Altaria

Altaria is een Draak en Vlieg type Pokemon. Altaria behoort tot de soort van Humming Pokémon (Humming Pokémon). De mon is 1.1 meter lang. In lbs 3′07″. Het weegt 20.6 kg (45.4). De vaardigheden zijn Natuurlijke Cure (Natural Cure) en Cloud Nine (Verborgen) (Cloud Nine (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 172. Het groeit Grillig (Erratic) en behoort tot de egg groups Draak, Vliegend (Dragon, Flying).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Altaria ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 75, aanval 70, verdediging 90, speciale aanval 70, speciale verdediging 105, Snelheid 80. Opgeteld zijn de stats 490. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 727 totale kracht (TK) kan behalen.

Altaria Wijzigingen

In generatie drie en vier heeft de Pokemon Altaria een base experience yield van 188.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Altaria.

Altaria Altaria

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.