Aipom

Aipom is een Normaal en Normaal type Pokemon. Aipom behoort tot de soort van Long Tail Pokémon (Long Tail Pokémon). De mon is 0.8 meter lang. In lbs 2′07″. Het weegt 11.5 kg (25.4).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 72. Het groeit Snel (Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Aipom ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 55, aanval 70, verdediging 55, speciale aanval 40, speciale verdediging 55, Snelheid 85. Opgeteld zijn de stats 360. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 769 totale kracht (TK) kan behalen.

Aipom Wijzigingen

In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Aipom een base experience yield van 94.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Aipom.

Aipom Aipom

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.