Aegislash

Aegislash is een Staal en Spook type Pokemon. Aegislash behoort tot de soort van Royal Sword Pokémon (Royal Sword Pokémon). De mon is 1.7 meter lang. In lbs 5′07″. Het weegt 53.0 kg (116.8). De vaardigheid van de mon is Stance Change (Stance Change).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Verdediging, 1 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 234. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Mineraal (Mineral).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Aegislash ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 60, aanval 50, verdediging 140, speciale aanval 50, speciale verdediging 140, Snelheid 60. Opgeteld zijn de stats 500. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 768 totale kracht (TK) kan behalen.

Aegislash Wijzigingen

In generatie zes en zeven heeft de Pokemon Aegislash (Blade Forme) een base Attack van 150. In generatie zes en zeven heeft de Pokemon Aegislash (Shield Forme) een base Defense van 150. In generatie zes en zeven heeft de Pokemon Aegislash (Blade Forme) een base speciale Attack van 150. In generatie zes en zeven heeft de Pokemon Aegislash (Shield Forme) een base speciale Defense van 150. In de 6e generatie heeft Aegislash (Blade Forme) has 2 Defense EVs. In de 6e generatie heeft Aegislash (Blade Forme) has 1 speciale Defens

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Aegislash.

Aegislash Aegislash

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.