Abomasnow

Abomasnow is een Gras en Ijs type Pokemon. Abomasnow behoort tot de soort van Frost Tree Pokémon (Frost Tree Pokémon). De mon is 2.2 meter lang. In lbs 7′03″. Het weegt 135.5 kg (298.7). De vaardigheden zijn Sneeuw Waarschuwing (Snow Warning) en Soundproof (Verborgen) (Soundproof (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval, 1 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 60 (7.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 173. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Gras, Monster (Grass, Monster).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Abomasnow ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 90, aanval 92, verdediging 75, speciale aanval 92, speciale verdediging 85, Snelheid 60. Opgeteld zijn de stats 494. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 696 totale kracht (TK) kan behalen.

Abomasnow Wijzigingen

In de 4e generatie heeft Abomasnow een base experience yield van 214.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Abomasnow.

Abomasnow Abomasnow

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.