Wormadam

Wormadam is een Insect en Gras type Pokemon. Wormadam behoort tot de soort van Bagworm Pokémon (Bagworm Pokémon). De mon is 0.5 meter lang. In lbs 1′08″. Het weegt 6.5 kg (14.3). De vaardigheden zijn Anticipation (Anticipation) en Overjas (Verborgen) (Overcoat (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 148. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Insect (Bug).

De verdeling tussen man en vrouw is 0% man en 100% vrouw. De egg cycle om een Wormadam ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 60, aanval 59, verdediging 85, speciale aanval 79, speciale verdediging 105, Snelheid 36. Opgeteld zijn de stats 424. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 763 totale kracht (TK) kan behalen.

Wormadam Wijzigingen

In de 4e generatie heeft Wormadam (Plant Cloak) een base experience yield van 159. In de 4e generatie heeft Wormadam (Sandy Cloak) een base experience yield van 159. In de 4e generatie heeft Wormadam (Trash Cloak) een base experience yield van 159.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Wormadam.

Wormadam Wormadam

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.