Voltorb

Voltorb is een Elektrisch en Elektrisch type Pokemon. Voltorb behoort tot de soort van Ball Pokémon (Ball Pokémon). De mon is 0.5 meter lang. In lbs 1′08″. Het weegt 10.4 kg (22.9).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 190 (24.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 66. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Mineraal (Mineral).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Voltorb ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 40, aanval 30, verdediging 50, speciale aanval 55, speciale verdediging 55, Snelheid 100. Opgeteld zijn de stats 330. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 804 totale kracht (TK) kan behalen.

Voltorb Wijzigingen

In de 1e generatie heeft Voltorb een base speciale stat van 55. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Voltorb een base experience yield van 103.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Voltorb.

Voltorb Voltorb

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.