Volcanion

Volcanion is een Vuur en Water type Pokemon. Volcanion behoort tot de soort van Steam Pokémon (Steam Pokémon). De mon is 1.7 meter lang. In lbs 5′07″. Het weegt 195.0 kg (429.9). De vaardigheid van de mon is Water Absorberen (Water Absorb).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 3 (0.4% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 100 (higher than normal) en de base ervaring is 270. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Volcanion ei uit te laten komen is 120 (30,584–30,840 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 80, aanval 110, verdediging 120, speciale aanval 130, speciale verdediging 90, Snelheid 70. Opgeteld zijn de stats 600. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 722 totale kracht (TK) kan behalen.

Volcanion Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Volcanion.

Volcanion Volcanion

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.