Victreebel

Victreebel is een Gras en Gif type Pokemon. Victreebel behoort tot de soort van Flycatcher Pokémon (Flycatcher Pokémon). De mon is 1.7 meter lang. In lbs 5′07″. Het weegt 15.5 kg (34.2). De vaardigheden zijn Chlorofyl (Chlorophyll) en Gulzigheid (Verborgen) (Gluttony (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 221. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Gras (Grass).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Victreebel ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 80, aanval 105, verdediging 65, speciale aanval 100, speciale verdediging 70, Snelheid 70. Opgeteld zijn de stats 490. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 718 totale kracht (TK) kan behalen.

Victreebel Wijzigingen

In de 1e generatie heeft Victreebel een base speciale stat van 100. In de generaties 2 tm 5 heeft de Pokemon Victreebel een base speciale Defense van 60. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Victreebel een base experience yield van 191. In de 5e generatie heeft Victreebel een base experience yield van 216.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Victreebel.

Victreebel Victreebel

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.