Totodile

Totodile is een Water en Water type Pokemon. Totodile behoort tot de soort van Big Jaw Pokémon (Big Jaw Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 9.5 kg (20.9). De vaardigheden zijn Torrent (Torrent) en Sheer Force (Verborgen) (Sheer Force (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 63. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Monster, Water 1 (Monster, Water 1).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Totodile ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 50, aanval 65, verdediging 64, speciale aanval 44, speciale verdediging 48, Snelheid 43. Opgeteld zijn de stats 314. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 774 totale kracht (TK) kan behalen.

Totodile Wijzigingen

In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Totodile een base experience yield van 66.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Totodile.

Totodile Totodile

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.