Sneasel

Sneasel is een Donker en Ijs type Pokemon. Sneasel behoort tot de soort van Sharp Claw Pokémon (Sharp Claw Pokémon). De mon is 0.9 meter lang. In lbs 2′11″. Het weegt 28.0 kg (61.7).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 60 (7.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 35 (lower than normal) en de base ervaring is 86. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Sneasel ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 55, aanval 95, verdediging 55, speciale aanval 35, speciale verdediging 75, Snelheid 115. Opgeteld zijn de stats 430. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 776 totale kracht (TK) kan behalen.

Sneasel Wijzigingen

In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Sneasel een base experience yield van 132. In de 2e generatie heeft Sneasel een base Friendship value van 70.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Sneasel.

Sneasel Sneasel

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.