Medicham

Medicham is een Vecht en Psychisch type Pokemon. Medicham behoort tot de soort van Mediteren Pokémon (Meditate Pokémon). De mon is 1.3 meter lang. In lbs 4′03″. Het weegt 31.5 kg (69.4). De vaardigheden zijn Pure Power (Pure Power) en Telepathie (Verborgen) (Telepathy (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Snelheid EV punten. De vangkans is 90 (11.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 144. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Mensachtig (Human-Like).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Medicham ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 60, aanval 60, verdediging 75, speciale aanval 60, speciale verdediging 75, Snelheid 80. Opgeteld zijn de stats 410. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 754 totale kracht (TK) kan behalen.

Medicham Wijzigingen

In generatie drie en vier heeft de Pokemon Medicham een base experience yield van 153.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Medicham.

Medicham Medicham

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.