Magikarp

Magikarp is een Water en Water type Pokemon. Magikarp behoort tot de soort van Fish Pokémon (Fish Pokémon). De mon is 0.9 meter lang. In lbs 2′11″. Het weegt 10.0 kg (22.0). De vaardigheden zijn Swift Swim (Swift Swim) en Rammelde (Verborgen) (Rattled (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 40. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Draak, Water 2 (Dragon, Water 2).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Magikarp ei uit te laten komen is 5 (1,029–1,285 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 20, aanval 10, verdediging 55, speciale aanval 15, speciale verdediging 20, Snelheid 80. Opgeteld zijn de stats 200. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 844 totale kracht (TK) kan behalen.

Magikarp Wijzigingen

In de 1e generatie heeft Magikarp een base speciale stat van 20. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Magikarp een base experience yield van 20.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Magikarp.

Magikarp Magikarp

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.