Linoone

Linoone is een Normaal en Normaal type Pokemon. Linoone behoort tot de soort van Rushing Pokémon (Rushing Pokémon). De mon is 0.5 meter lang. In lbs 1′08″. Het weegt 32.5 kg (71.7).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Snelheid EV punten. De vangkans is 90 (11.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 147. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Linoone ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 78, aanval 70, verdediging 61, speciale aanval 50, speciale verdediging 61, Snelheid 100. Opgeteld zijn de stats 420. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 724 totale kracht (TK) kan behalen.

Linoone Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Linoone does not have the Gluttony ability. In generatie drie en vier heeft de Pokemon Linoone een base experience yield van 128.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Linoone.

Linoone Linoone

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.