Ho-oh

Ho-oh is een Vuur en Vlieg type Pokemon. Ho-oh behoort tot de soort van Rainbow Pokémon (Rainbow Pokémon). De mon is 3.8 meter lang. In lbs 12′06″. Het weegt 199.0 kg (438.7). De vaardigheden zijn Druk (Pressure) en Regenerator (Verborgen) (Regenerator (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 3 (0.4% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 0 (lower than normal) en de base ervaring is 306. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Ho-oh ei uit te laten komen is 120 (30,584–30,840 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 106, aanval 130, verdediging 90, speciale aanval 110, speciale verdediging 154, Snelheid 90. Opgeteld zijn de stats 680. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 670 totale kracht (TK) kan behalen.

Ho-oh Wijzigingen

In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Ho-oh een base experience yield van 220. In de 2e generatie heeft Ho-oh een base Friendship value van 70.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Ho-oh.

Ho-oh Ho-oh

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.