Girafarig

Girafarig is een Normaal en Psychisch type Pokemon. Girafarig behoort tot de soort van Long Neck Pokémon (Long Neck Pokémon). De mon is 1.5 meter lang. In lbs 4′11″. Het weegt 41.5 kg (91.5).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 60 (7.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 159. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Girafarig ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 70, aanval 80, verdediging 65, speciale aanval 90, speciale verdediging 65, Snelheid 85. Opgeteld zijn de stats 455. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 735 totale kracht (TK) kan behalen.

Girafarig Wijzigingen

In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Girafarig een base experience yield van 149.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Girafarig.

Girafarig Girafarig

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.