Burmy

Burmy is een Insect en Insect type Pokemon. Burmy behoort tot de soort van Bagworm Pokémon (Bagworm Pokémon). De mon is 0.2 meter lang. In lbs 0′08″. Het weegt 3.4 kg (7.5). De vaardigheden zijn Loodshuid (Shed Skin) en Overjas (Verborgen) (Overcoat (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 120 (15.7% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 45. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Insect (Bug).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Burmy ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 40, aanval 29, verdediging 45, speciale aanval 29, speciale verdediging 45, Snelheid 36. Opgeteld zijn de stats 224. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 793 totale kracht (TK) kan behalen.

Burmy Wijzigingen

In de 4e generatie heeft Burmy een base experience yield van 61.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Burmy.

Burmy Burmy

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.