Blacephalon

Blacephalon is een Vuur en Spook type Pokemon. Blacephalon behoort tot de soort van Vuurwerk Pokémon (Fireworks Pokémon). De mon is 1.8 meter lang. In lbs 5′11″. Het weegt 13.0 kg (28.7). De vaardigheid van de mon is Beast Boost (Beast Boost).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 30 (3.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 0 (lower than normal) en de base ervaring is 257. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Blacephalon ei uit te laten komen is 120 (30,584–30,840 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 53, aanval 127, verdediging 53, speciale aanval 151, speciale verdediging 79, Snelheid 107. Opgeteld zijn de stats 570. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 783 totale kracht (TK) kan behalen.

Blacephalon Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Blacephalon.

Blacephalon Blacephalon

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.