Absol

Absol is een Donker en Donker type Pokemon. Absol behoort tot de soort van Ramp Pokémon (Disaster Pokémon). De mon is 1.2 meter lang. In lbs 3′11″. Het weegt 47.0 kg (103.6).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Aanval EV punten. De vangkans is 30 (3.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 35 (lower than normal) en de base ervaring is 163. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Absol ei uit te laten komen is 25 (6,169–6,425 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 65, aanval 130, verdediging 60, speciale aanval 75, speciale verdediging 60, Snelheid 75. Opgeteld zijn de stats 465. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 754 totale kracht (TK) kan behalen.

Absol Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Absol does not have the Super Luck ability. In generatie drie en vier heeft de Pokemon Absol een base experience yield van 174.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Absol.

Absol Absol

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.