Pokemon Reborn

Pokemon Reborn een vergelijkbare pokemon online spel als Pokemon Stad. Er zitten wel een paar verschillen tussen de twee spellen. Zo is Pokemonstad vele malen uitgebreider en leuker. Meld je dus vandaag nog aan!

Pokemon Reborn

Pokemon Reborn Wiki en Walkthrough

In deze Pokemon Reborn Wiki helpen wij je met het begrijpen van het spel. Pokemonstad is beschikbaar zonder te downloaden, maar voor Reborn moet je het wel eerst downloaden.

Reborn Download (Windows, iOS en Android)

Reborn download vindt je via hun forum. Hierbij raden wij je aan om uiterst zorgvuldig te zijn. Als je het van de verkeerde website download dan riskeer je de veiligheid van je computer. Na het downloaden kun je al heel snel beginnen en een starter selecteren. Vervolgens dien je je Pokemon te trainen en trainers te verslaan. Ook kun je Gym Leaders uitdagen en Elite 4 bazen uitdagen. Ben jij in staat om een Pokemon Master te worden?

Pokemon Reborn Locations and starters

Alle 21 starters zijn te vangen in het spel. Dit houdt in dat Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Chikorita, Cyndaquil, Totodile, Treecko, Torchic en Mudkip. Ook Turtwig, Chimchar, Piplup, Snivy, Tepig, Oshawott, Chespin, Fennekin, Froakie, Rowlet, Litten en Popplio zijn te kiezen als starters. Het kiezen van de starter gebeurt in het begin van het spel.

Een overzicht met alle locaties van waar de Pokemon te vangen zijn tref je hier.

Het overzicht van Reborn Locations bestaat uit het volgende:

  • Alle vangbare Pokemon met de locaties
  • De gymbadge die vereist is om de Pokemon op desbetreffende locatie te vinden
  • Type Pokemon, opgegeven EV’s en de andere base stats
  • Evoluties van de Pokemon
  • In het geval van pre-evolutie de babyvorm
  • Overige evoluties van de Pokemon

Alle velden zijn filterbaar en sorteerbaar. Je kunt dus heel makkelijk filteren op de Pokemon die je zoekt. Een voorbeeld hiervan is als je zoekt naar Pokemon die tweemaal kunnen evolueren. En voor Florinia.

Bekijk ook eens de pagina’s: